Treenileiripäivä
lauantaina 25.5. klo 10-16

Yhteinen treenileiripäivä lauantaina 25.5. klo 10-16

Tule mukaan treenileirille koko päiväksi tai osallistu vain tietyille treeneille tai pelkästään vaikkapa Jennin workshopille. Päivän lopuksi pidetään myös BU.n kesäkauden avajaiset johon kaikki ovat tervetulleita! Kesäkauden avajaisten teemana ihan vaan yhdessäoloa, saunomista ja grillaamista.

 

Treenileiripäivä koostuu yhteisistä treeneistä eri teemoilla.

Aamun aloitus keskittyy erilaisiin taito-osuksiin, kuten kippiliikkeisiin, hyppynaruihin tai käsilläseisontaan. Aihe on vapaa ja paikalla on eri pisteitä missä harjoitella haluamaansa taitoa.

Loppuosa aamupäivästä tehdään päivän voimaharjoittelut alta pois. Valittavissa on joku kyykky variaatio tai maastaveto variaatio ja ylävartalolle joko työntävää tai vetävää voimaa, esimerkiksi penkkipunnerrus ja kulmasoutu. Halutessaan itselle voi valita 2-3 voimaliikettä.

Päivän ohjelma ja aikataulu:

klo. 10.00 – 12.00
Aamun taitoteemaa sekä voimailua.

klo. 12.00 – 12.45
Lounas (omakustanteinen)

klo. 12.45 – 14.00
Workshop, oman hyvinvoinnin tavoitteet. Jenni Niemi

+ iltapäiväkahvit ja pientä välipalaa

klo. 14.00 – 16.00
Iltapäivä koostetaan liikkuvuudesta sekä erilaisista sykettä nostavista osuuksista. Jälkimmäiset voi toteuttaa sekä matalalla että korkealla sykkeellä. Voit itse valita oman kuormitusasteen päivän fiiliksen mukaan.

 

Päivän tarkoituksena on järjestää mukavaa ohjattua yhteistä tekemistä. Erilaisia treenejä sekä sopivasti ohjelmaa myös mielen hyvinvoinnille. Päivä rakentuu siten, että treeneistä selviää jokainen ja liike variaatioita löytyy kyllä jokaiselle.

Osalle päivä on rakennettu kesän kisoihin valmistavaksi päiväksi, joten ohjelmaa on tästä syystä taidosta voimaan ja voimasta hikoiluun.

 

HUOM!
Voit halutessasi osallistua vain osaan päivän ohjelmasta, mutta ilmoitathan etukäteen sähköpostitse mille osuuksille tulet mukaan.

Leiripäivän hinta vain 35 €, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian. Hinta sisältää koko päivän ohjelman ja on kaikille sama riippumatta siitä mihin osuuksiin osallistut.

Tervetuloa mukaan treenileirille!

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta tai ostamalla tuotteen suoraan verkkokaupastamme.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Mikäli kaipaat vielä tarkempaa infoa treenileiristä tai haluat kysyä jotain niin olethan meihin yhteydessä. Parhaiten tavoitat meidät laittamalla viestiä saara@butc.fi tai soittamalla numeroon 041 3186 584.

Haluatko maksaa laskulla?

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?