Kesän puistotreenit
keskiviikkoisin 5.6.-7.8. klo.18.30

Tule mukaan kesän puistotreenehin!

Kesä on tulossa ja ilmat lämpenee. Mikäs sen mukavempaa kuin liikkua raikkaassa ulkoilmassa ja mukavassa seurassa. Tämän vuoksi me päätimme järjestää kesän ajalle monipuoliset puistotreenit Sorsapuistossa.

Puistotreenit järjestetään keskiviikkoisin 5.6. – 7.8. klo 18.30 Tampereen sorsapuistossa. Kokoontuminen BU Training Centerin edessä klo 18.25 (Tampere taloa vastapäätä).

Treeneissä hyödynnetään paljon kehonpainoa ja yleisesti kuntosalilta tuttuja välineitä. Puistotreenien teemat tähtäävät mm. lihaskunnon kehitykseen, liikkuvuuden lisäämiseen, kehonhallinnan parantamiseen ja ennen kaikkea yhdessä tekemiseen hyvällä fiiliksellä.

Osassa treenejä käytetään mm. vastuskuminauhoja, kahvakuulaa, käsipainoja ym. Omia välineitä et kuitenkaan tarvitse. Tarvittavat välineet lainaamme BU Training Centeriltä aina treenien alussa.

Huonon sään sattuessa pidämme treenin salin tiloissa.

Koska kesällä kaikilla on kaikkea ja jokunen treeni voi jäädä välistä saa nämä käyttämättömät treenikerrat korvata Bu Training Centerin viikkotunneilla kesä-elokuun aikana.

Ainutlaatuinen mahdollisuus napata kesän parhaat ja monipuolisimmat puistotreenit 99 € hintaan. 

Ryhmän minimikoko 12 osallistujaa. Eli ota kaveria hihasta kiinni ja tulkaa molemmat mukaan kesän parhaisiin treeneihin.

Liiku kesän ajan ulkoilmasta nauttien ammattitaitoisessa ohjauksessa ja eritoten hyvässä seurassa. Kesän puistotreeneissä teitä liikuttaa BU:n Saara ja Kunnon Valmennuksen Tommi.

Puistotreenien teemat:

  • Kehonpaino
  • Lihaskunto
  • Liikkuvuus
  • Kahvakuula
  • Kehonhallinta
  • Hauskanpito

Kesän puistotreenit voit ostaa suoraan verkkokaupasta 99 € hintaan alla olevan painikkeen kautta. 

Mikäli kaipaat vielä tarkempaa infoa kesän puistotreeneistä tai haluat kysyä jotain niin olethan meihin yhteydessä. Parhaiten tavoitat meidät laittamalla viestiä saara@butc.fi tai soittamalla numeroon 041 3186 584.

Haluatko maksaa laskulla?

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?