Pienryhmä-valmennukset & ryhmäliikunta tampere

Pienryhmä-valmennukset

Suositut, tehokkaat ja motivoivat pienryhmätreenit ovat täällä!

Tämä on valmennus josta haluamme olla tunnettuja ja satsaamme siihen täysillä!

Yksilöllistä ohjausta viiden hengen pienryhmissä.

Porukassa tulokset (ja voima) tiivistyy.

Pienryhmävaihtoehdot – valitse ja lue lisää!

Jos kaipaat apua ryhmän valintaan niin täytä yhteydenottopyyntö sivun alaosasta ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian!

Pienryhmä-valmennukset

Alla muutamat tärpit pienryhmävalmennuksen eduista oli ryhmäsi mikä tahansa.

Lompakko kiittää!

Pienryhmätreeni on ehdottomasti meidän tehokkain vaihtoehto!

Saat käytännössä saman paketin kuin Personal Training -palvelussa, mutta huomattavasti edullisemmin. Laadukas yksilövalmennus maksaa noin 90€  treenikerta, mutta pienryhmässä treenin hinnaksi jää vajaa 40€. Kirsikkana kakun päällä pakettiin kuuluu myös huippu treeniporukka. Ympärilläsi on ihmisiä, joilla samat tavoitteet ja mielenkiinto treenaamiseen.. ja mikä parasta, rahaa jää paljon muuhunkin!

Ohjelmointi myös itsenäisiin treeneihin.

Pienryhmätreenin lisäksi saat säännöllisesti vaihtuvan ohjelmoinnin itsenäisiin treeneihin sekä vinkkejä siitä mitkä ohjatut ryhmätunnit tukevat parhaiten tavoitteitasi.

Yksilöllistä ohjausta.

Koska pienryhmämme rakentuvat viiden hengen porukasta saat opastusta juuri niin paljon kuin koet tarvitsevasi.

Yksilöllisyys tarkoittaa myös sitä, että mukaan voi tulla tasosta riippumatta. Vaikka treenataan ryhmässä niin jokaiselle katsotaan liikkeet ja siihen tarvittavat painot oman tason mukaan. Kiinnitämme erityisesti huomiota tekniikoiden turvallisuuteen jokaisen kohdalla, siksi haluamme pitää ryhmäkoot pieninä.

Säännöllisyys treenaamiseen.

Pienryhmissä treenataan kerran viikossa valmentajan opastuksella vakiovuorolla. Tällä saat säännöllisyyttä treeniin ja päivät heti kalenteriin. Näin voimme myös taata kehityksen treeneissä. Säännöllisyys on kulmakivi sille, että motivaatio pysyy yllä, tuloksia syntyy ja into säilyy!

Joukossa voima tiivistyy.

Saat itsellesi innostavan ja motivoivan treeniporukan johon on hyvä tulla. Välillä oma motivaatio voi jäädä työpaikalle tai sängyn pohjalle, mutta ryhmässä virkistyy ankeampikin mieli ja päivän treeniin on helpompi tarttua. Eikä suinkaan ole sama asia mitellä voimissa yksin mitä porukassa.. ennätykset on aina parasta rikkoa kannustushuutojen saattelemana.

Miten pääset mukaan pienryhmätreeneihin?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit kertoa sopiiko sinulle parhaiten aamu vai ilta-ajat niin osaamme katsoa sinulle sopivaa ryhmää ja valmentajaa.

Varaamme sinulle ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa tapaat valmentajan ja voitte jutella tavoitteistasi ja tarpeistasi. Tämän jälkeen tehdään päätöstä ryhmään liittymisestä.

Tarjoamme valmennussopimuksia edulliseen kuukausihintaan:

Aloitusmaksu: 0€

 149 €/kk

Pienryhmävalmennukset aloitetaan kolmen kuukauden valmennussopimuksella, jonka jälkeen sopimus jatkuu kuukauden irtisanomisajalla. Valmennuksemme eivät  vaadi salijäsenyyttä! Kaikki valmennuksemme laskutetaan kerran kuukaudessa, meillä käy myös Smartum, Edenred sekä ePassi.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietolomake ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Muistathan, että konsultaatio ei sido sinua mihinkään!

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?