fitness ja fysiikka pienryhmä-valmennus

 

Onko sinulla tavoite minkä haluat saavuttaa?

 

Tässä valmennuksessa pääset kehittämään fysikkaasi ja opit oikeat tavat ja tekniikat treenata lihasta. Ryhmä on avoin kaikille aloittelijasta kokeneempaan treenaajaan sillä pienen ryhmäkoon ansioista valmentajamme voi huomioida kaikki yksilöllisesti.

Fitness ja fysiikka pienryhmässä pääset treenaamaan fysiikkaasi ja kehittymään asiansa osaavan fitnessvalmentajamme Jamin opastuksella. Jami toimii Suomen fitnessurheilu ry:n virallisena valmentajana ja oman tiiminsä päävalmentajana. Hänellä on tällä hetkellä valmennuksessa sekä kilpaurheilijoita että harrastajia.

 Tämä pienryhmä toimii myös erittäin hyvänä alustana sinulle, joka haaveilet mahdollisesta kisaamisesta fitnesslajeissa. Ryhmässä järjestetään halukkaille kerran kuukaudessa poseeraustunti.

 

Tässä ryhmässä tavoitteena on terve vahva keho sekä fysiikkalajeihin tutustuminen. Pääset rauhassa valmentajan kanssa miettimään mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi treenien suhteen. Mikäli haluat haastaa itseäsi ja päästä treenissä uudelle tasolle tämä on sinun paikkasi.

 Muita tavoitteitasi voi olla esimerkiksi: 

  • Painonpudotus
  • Yleiskunnon ja vireystilan parantaminen
  • Paremmat tekniikat
  • Kiinteytyä
  • Vahva ja kivuton selkä
  • Tarvitset apua treenin aloittamiseen ja oppia turvalliset tekniikat

 Jami huolehtii siitä, että treenaat turvallisesti ja tuloksia syntyy. Sivutuotteena saat myös terveemmän ja vahvemman kehon!

Mikäli ryhmä kiinnostaa sinua niin jätä yhteistietosi alla olevan lomakkeen kautta niin Jami on sinuun yhteydessä ja pääsette tapaamaan.

HUOM! Tapaaminen ei velvoita mihinkään vaan voitte yhdessä jutella olisiko ryhmä sinulle sopiva.

Valmennuksissa treenaamme kerran viikossa vakiovuorolla, joten näin saat säännöllisyyttä treenaamiseen ja treenipäivät heti kalenteriin.

Pienryhmävalmennuksemme ovat suunnattu kaikille, jotka tavallisen omatoimisen treenaamisen lisäksi kaipaavat yksilöllisempää ohjausta ja apua treeniin, mutta rahaa pitäisi jäädä muuhunkin.

Saat yhteistreenien lisäksi ohjelmoinnin joka tukee tavoitteitasi fysiikan saralla.

Kanssasi treenaa ihmisiä kenellä on samat tavoitteet, päästä treenissä eteenpäin.

Ota yhteyttä

Jos kaipaat apua ryhmän valintaan niin täytä yhteydenottopyyntö ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian!

Muistathan, että konsultaatio ei sido sinua mihinkään!

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?