Personal trainer Tampere – PT – Yksilö-valmennus

Miksi valita meidän yksilövalmennus?

Juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi rakennettu kokonaisuus! Ei mitään tusinatavaraa vaan paketti, joka tehdään juuri sinulle ottaen huomioon lähtötilanteesi, tavoitteesi ja muut sen hetkiset arjen aikataulusi sekä yksilölliset tarpeesi.

Kaikki se mitä tarvitset onnistuaksesi. Pureudutaan siihen mitä juuri sinä tarvitset. Ei pelkkää treeniä vaan katsomme kokonaisuutta. Valmennuksessa otetaan huomioon mm. ravinto, sinulle sopiva ateriarytmi, palautuminen ja uni, tavoitteiden asettaminen sekä myös niiden saavuttaminen.

Ylivoimaisesti paras vaihtoehto silloin, kun sinulla on muutakin tekemistä, kuin suunnitella treenejä ja syömisiä. Me teemme kaiken tämän sinulle! Saat meiltä selkeän ohjelmoinnin ja valmentajan tuen, jolloin voit jatkuvan suunnittelun sijaan keskittyä tekemiseen ja onnistumiseen.

Saat välitöntä palautetta. Yksilövalmennuksessa valmentaja on juuri sinua varten, jotta sinä onnistuisit. Häneltä saat kannustusta ja tukea niin hyvässä, kuin pahassakin. Valmentajillamme on aito tahtotila saada sinut saavuttamaan tavoitteesi, siksi pidämme säännöllistä tilannekatsausta ja palautetta tärkeänä.

Jotta löydämme juuri sinulle sopivan ratkaisun haluamme tarjota sinulle täysin maksuttoman konsultaation valmentajamme kanssa. Huom! Tämä ei sido mihinkään!

Konsultaatioon voit varata ajan sivun lopusta. Täytä yhteystietolomake ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Personal Training – Yksilövalmennus

Alla muutamat tärpit aikaisemmilta valmennettaviltamme siihen miksi valmennus on ollut kannattava valinta.

Valmennus on ilmiömäisesti parantanut elämänlaatuani!

Järjestelmälliset ja tietyllä tavalla tavoitteelliset, juuri minulle suunnitellut treenit ovat tuoneet hyvää vastapainoa työnteolle. Treeni ja ruokavalio ovat hyvä yhdistelmä! Ilman, että joku olisi auttanut laittamaan nämä asiat kuntoon, en varmastikaan olisi innostunut urheilusta uudestaan näin paljoa. Useamman vuoden putkeen valmennusta ylläpitäneenä, kropan muutokset ovat erittäin palkitsevia! Lisäksi valmentajan rautainen ammattitaito, motivointi, innovatiivisuus ja yhteinen huumori ovat syynä vuosien yhteistyöhön. Etenkin päivinä, kun ei meinaa kiinnostaa on valmentajan kanssa ollut huippua treenata, koska hän saa kaivettua motivaatiota ja muutoinkin tsempattua eteenpäin. Vahva suositus!

Ennen valmennuksen aloittamista olin hunningolla! En saanut treeneistä haluamiani tuloksia, vaikka tein sitä hullun lailla. Valmentajan avulla treeneihin on tullut järki sekä tulokset. Parasta valmennussuhteessa on se, että ohjelmointi suunnitellaan yksilöllisesti ja juuri omien tarpeideni mukaan. Mikä parasta valmentajan kanssa treeni on niiiiin paljon kivempaa kuin yksin.

Tekniikat ja liikkeet haltuun! En aikaisemmin saanut treenistä tehoja irti enkä uskaltanut kokeilla rajojani puutteellisen tekniikan vuoksi. Yhdessä valmentajan kanssa olen oppinut huomattavasti aiempaa paremmat tekniikat. Tämän johdosta olen saanut varmuutta ja tehoa treeneihin sekä päässyt harjoittelussani uudelle tasolle. Mikä parasta, ennätykset on rikottu moneen kertaan!

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tästä

Täytä yhteystietolomake ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian.

Muistathan, että konsultaatio ei sido sinua mihinkään!


Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?