BU-tiimi

Saara Passi

Saara Passi

Toimitusjohtaja, myynti ja markkinointi, valmentaja, äitiysliikuntavalmentaja, osteopaatti, urheiluhieroja.

Saara on aurinkoinen persoona, joka loistaa määrätietoisuudellaan. Hänen monipuoliset taitonsa ja lämmin ilmapiirinsä tekevät hänestä arvokkaan voimavaran asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Hän auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa niin liikunnan kuin hyvinvoinnin saralla. 

Jos kaipaat apua omaan liikkumiseen tai sinulla on jokin liikuntaa estävä vaiva tai pulma,  haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä tai markkinointiin liittyvistä asioista ole yhteydessä Saaraan.

saara@butc.fi

ajanvaraus vastaanotolle www.vello.fi/butc

 

 

Jarkko Welling

Jarkko Welling

Valmentaja, Personal trainer

Valmennuskokemusta jo vuosikymmenten ajalta. Jake kuuluu porukamme painonnosto osaajiin. Kokemusta löytyy myös kahvakuulaurheilusta sekä voimannostosta.

Pääsääntöisesti Jaken työmaana on pienryhmä- sekä yksilövalmennukset. Välillä hänet nähdään myös ryhmätunteja ohjaamassa.

Jakella on rento, mutta ammattimaine ote tekemiseen. Hän on kannustava ja motivoiva valmentaja, joka pitää huolen siitä, että treeneissä saadaan onnistumisen kokemuksia.

Kun mielenkiinnon kohteena on erityisesti voimailulajit niin Jakesta saat itsellesi juuri oikean valmentajan.

 

Teemu Roininen

Teemu Roininen

Painonnostovalmentaja, Valmentaja

Vahva, mutta lempeä. Teemussa nämä sulautuvat tanssin lailla yhteen. Huumorintajukin tuntuisi olevan kohdillaan.
Jos asiasi koskee punttihommia niin Teemulta löydät kysymykseesi vastauksen!

Noin 20 yleisen sarjan EM- ja MM tason kilpailun sekä kahdeksan yleisen sarjan Suomen mestaruuden kokemuksella voi jo sanoa aiheesta jotain ymmärtävänsä.

Perus harrastajien ja kuntoilijoiden valmennuksien lisäksi Teemu on valmentanut useiden lajien huippuja sekä toimii Tampereen urheiluakatemian fysiikkavalmentajana. Lisäksi hän on toiminut painonnoston saralla Suomen nuorten EM- kisajoukkueen vastuuvalmentajana.

Mukavasti painoarvoa Teemun neuvoille ja osaamiselle tuo myös kuuluisa, yli 200 kilon työntö mihin on pystynyt vain alle 30 suomalaista kautta aikain.

Lue Teemun valmennustyöstä lisää täältä www.tr-valmennus.com

 

Terho Heinola

Terho Heinola

Fysioterapeutti, Movement Specialist

Terho on fysioterapian kymmenottelija ja kutsummekin häntä kuntoutuksen velhoksi. vuosien kokemuksen ja lukuisten asiakastapausten myötä Terholla on mielettömästi tietoa ja taitoa lähteä hoitamaan vaivaa sieltä mistä pitääkin eikä asian vierestä.

Terho ei ole pelkkä etelän hedelmä vaan hän on hakenut oppia myös maamme rajojen ulkopuolelta työskennellessään Lontoossa kolmen vuoden ajan.

Varaa aika vastaanotolle

www.vello.fi/butc

 

Iina toivonen

Iina toivonen

Personal trainer, äitiysliikuntavalmentaja, tanssivalmentaja

Iina on aloittanut valmennustyönsä vuonna 2008, joten häneltä jos keneltä löytyy osaamista valmentaa eri lähtökohdista tulevia ihmisiä. Iina on työssään kannustava, rento ja tarkka. Hän on erikoistunut ryhtiä tukevaan- ja toiminnalliseenharjoitteluun, sekä äitiysliikuntaan.

Jos istumatyön tuomat vaivat uuvuttaa, olet raskaana tai juuri synnyttänyt tai haluat muuten vain liikunnan tuomat hyödyt osaksi arkeasi, älä epäröi ottaa Iinaan yhteyttä.

www.iinatoivonen.fi

iina@iinatoivonen.fi

0505124114

 

Matilda Haljala

Matilda Haljala

Personal training, valmentaja

Matilda on yksi vakio ohjaajistamme ja tämän lisäksi hän tekee yksilövalmennuksia. Matilda on myös äärimmäisen kova tekijä erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja hänen puoleen on saanut kääntyä useamman kerran näiden asioiden tiimoilta.

Valmennustyössä erityisesti toiminnalliset treenit sekä kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu ovat hänen vahvuuksia.

Jos haluat löytää liikunnan ilon tai kaipaat apua terveellisempien elämäntapojen muodostamisessa, tarvitset apua aloittamiseen tai mahdolliseen painon pudotukseen on Matilda sinun valmentajasi!

Voit varata Matildalle maksuttomat PT konsultaatioajan osoitteesta www.vello.fi/butc tai laita meille yhteydenottopyyntö niin Matilda on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sami pesto

Sami pesto

Jalkaterapeutti

Sami on alansa huippuammattilanen. Hänellä on vuosikymmenen ajalta kokemusta juoksijoiden ja liikkujien jalkavaivojen kuntoutuksesta. Erikoisosaamisalueena kokonaishyvinvoinnin kehittämien arkiliikuntaa lisäämällä ja voimatasoja nostamalla.

Kun tarvitset osaajaa nimenomaan alaraajavaivojen kuntoutukseen Sami on henkilö kenen puoleen kääntyä.

Voit olla suoraan yhteydessä Samiin täältä info@jalkapaiva.fi  tai varaa hänelle aika osoitteesta www.vello.fi/butc

 

Tommi Kauppinen

Tommi Kauppinen

Valmentaja, Personal trainer

Tommi on valmennuksen tuore ammattilainen. Hän kuvaa itseään ensisijaisesti elintapavalmentajaksi, joka katsoo aina ihmisen kokonaisuutta kaikilta osa-alueilta eikä kiinnitä huomiota pelkkään treeniohjelmaan.

Hän on BU: lla rauhan tyyssija, joka ei turhia hötkyile. Rauhallinen ja positiivinen olemus ei ainoastaan näy vaan myös tarttuu muihin lähellä oleviin treenaajiin sekä valmentajiin.

Jos kaipaat turvallista ja tehokasta valmennusta sekä kannustavaa ja välittävää valmentajaa on Tommi sinulle juuri oikea henkilö. Tommiin voit tutustua henkilökohtaisen valmennuksen tai ryhmätuntien kautta sillä hänellä on viikkokalenterissa sekä Personal training että ryhmätuntien ohjauksia.

 

Voit varata Tommille maksuttomat PT konsultaatioajan osoitteesta www.vello.fi/butc tai laita meille yhteydenottopyyntö niin hän on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lauri Ihalainen

Lauri Ihalainen

Valmentaja, Personal training

Lauri on porukan kuopus jolta ei intoa puutu. Hän on täydellinen esimerkki innostavasta ja asiakaslähtöisestä valmentajasta. Laurilla on kuopuksen roolista huolimatta pitkä kokemus asiakaspalvelutyöstä ja sen huomaa heti ensi tapaamisella.

Jos sinulla on vaikeuksia motivoitua treenin suhteen tai et tiedä mistä aloittaa Lauri on henkilö kenen puoleen kääntyä. Laurilla on uskomaton taito löytyy keinot liikuttaa ihmisiä innostavasti sekä tuloksekkaasti tasosta riippumatta. Hän saa pelkällä olemuksellaan hymyn huulille.

Kun Laurilta itseltään kysytään hän motivoituu eniten aloittelijoiden valmentamisesta sillä siinä jos missä pääsee näkemään kehityksen sekä onnistumisen ilon.

 

Voit varata Laurille maksuttomat PT konsultaatioajan osoitteesta www.vello.fi/butc tai laita meille yhteydenottopyyntö niin Lauri on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?