BU-tiimi

Saara Passi

Saara Passi

Toimitusjohtaja, Myynti ja markkinointi, Valmentaja / äitiysliikuntavalmentaja, Manuaaliterapia / urheiluhieroja, erikoistuu osteopatiaan

Emmi Juhala

Emmi Juhala

Myynti ja markkinointi, Valmentaja, Personal training

Emmi on talomme moniosaaja ja todellinen asiakastyön virtuoosi.

Personal trainer ja valmentajan vuosia on takana lähes 10. Emmi on kunnostautunut myös fitness urheilun parissa. Kokemusta on karttunut usealta vuodelta niin kisaajan, kuin valmennuksenkin vinkkelistä.

Kuvailemme häntä näillä sanoilla: Avoin, innostava, aito ja rehellinen.

Emmi suhtautuu työhönsä suurella intohimolla ja aidolla halulla olla läsnä asiakkailleen!

Mikäli lihasmassan hankkiminen olisi mielessä niin älä epäröi ottaa Emmiin yhteyttä.

Teemu Roininen

Teemu Roininen

Painonnostovalmentaja, Valmentaja

Vahva, mutta lempeä. Teemussa nämä sulautuvat tanssin lailla yhteen. Huumorintajukin tuntuisi olevan kohdillaan.
Jos asiasi koskee punttihommia niin Teemulta löydät kysymykseesi vastauksen!

Noin 20 yleisen sarjan EM- ja MM tason kilpailun sekä kahdeksan yleisen sarjan Suomen mestaruuden kokemuksella voi jo sanoa aiheesta jotain ymmärtävänsä.
Perus harrastajien ja kuntoilijoiden valmennuksien lisäksi Teemu on valmentanut useiden lajien huippuja sekä toimii Tampereen urheiluakatemian fysiikkavalmentajana. Lisäksi hän on toiminut painonnoston saralla Suomen nuorten EM- kisajoukkueen vastuuvalmentajana.

Mukavasti painoarvoa Teemun neuvoille ja osaamiselle tuo myös kuuluisa, yli 200 kilon työntö mihin on pystynyt vain alle 30 suomalaista kautta aikain.

Tanja Suominen

Tanja Suominen

Manuaaliterapia/ urheiluhieroja, erikoistuu osteopatiaan

Tanja on yksi kuntoutuspuolemme pilareista. Häneltä ei puutu intoa eikä taitoa tarttua toimeen ja ottaa haastavakin asiakastapaus vastaan. Tanja hakee jatkuvasti uutta oppia ja on tälläkin hetkellä kouluttautumassa osteopaatin tutkintoon. Se mitä Tanja ei heti tiedä niin hän ottaa siitä varmasti selvää.

Terho Heinola

Terho Heinola

Fysioterapeutti, Movement Specialist

Terho on fysioterapian kymmenottelija ja kutsummekin häntä kuntoutuksen velhoksi. vuosien kokemuksen ja lukuisten asiakastapausten myötä Terholla on mielettömästi tietoa ja taitoa lähteä hoitamaan vaivaa sieltä mistä pitääkin eikä asian vierestä.

Terho ei ole pelkkä etelän hedelmä vaan hän on hakenut oppia myös maamme rajojen ulkopuolelta työskennellessään Lontoossa kolmen vuoden ajan.

Sami Virolainen

Sami Virolainen

Urheiluhieroja

Nuori ja komea eikä mikään turha jätkä. Samin työskentelystä välittyy aito kiinnostus alaa ja erityisesti asiakasta kohtaan. Hänellä on kirjaimellisesti otteet hallussa ja mikä tärkeintä, häneltä löytyy intoa ja halua opiskella lisää eri tekniikoita ja hoitomenetelmiä!

Akseli Levä

Akseli Levä

Valmentaja, Fysioterapeutti

Mies jolta ei intoa puutu! Akseli suhtautuu työhönsä äärimmäisellä tarkkuudella ja intohimolla. Hänen tapansa kohdata asiakas ei jätä ketään kylmäksi. Akselin tärkeimpiä prioriteetteja ovat tekniikoiden turvallisuus sekä lisäksi hän pohjaa valmennusohjelmiaan fysioterapeutin koulutuksessa saamaansa tietoon.

Akseli on mies, jolta saat valmennukseen fysioterapeuttisen otteen varsinkin silloin, kun taakkanasi on jokin pitkäaikainen vaiva.

Anna Valkila

Anna Valkila

Valmentaja, Personal training, Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, Psyykkinen valmentaja

Anna on ikuinen urheiluhullu, jolta ei liikunnan iloa puutu. Hän on tehnyt valmentajan töitä muutaman vuoden ajan hyvällä menestyksellä. Asiakkaat kuvaavat Annaa inspiroivaksi sekä hyvällä tavalla vaativaksi valmentajaksi. Hän osaa sekä vaatia että olla lempeä!

Annan intoa alaa kohtaan kuvaa laaja kirjo erilaisia koulutuksia ja halu oppia koko ajan lisää.

Kuvailemme Annaa live ihmiseksi, joka ei turhaan somessa roiku. Siksi hänet löydät parhaiten suoraan saliltamme.

Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin! Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua!

 

Tervetuloa treenille!

041 318 6584

info@butc.fi

Yliopistonkatu 58 B, Tampere

Hei! Tarvitsetko apua?