BU
JÄSENYYS

BU – JÄSENYYDELLÄ SAAT OHJELMOINNIN VOIMAHARJOITTELUN SEKÄ KESTÄVYYSHARJOITTELUN POHJALTA. YHDISTÄ MOLEMMAT JA SAA VAHVEMPI KEHO, JOLLA PÄRJÄÄ ARJEN KUORMITUKSESSA!

*NYT 7 PÄIVÄN ILMAINEN TUTUSTUMINEN!

BU-jäsenyys

Hanki jäsenyys ja saat kaksi maksutonta yksilötapaamista valmentajan kanssa!

Mikäli treenit tai paikka eivät lainkaan tunnu omilta niin voit myös jättää jäsenyyden kokonaan pois.

Tule meille treenille. Tämä on siitä aika jees, että täällä pärjää huonommallakin kunnolla. Aloittaa voi kuka tahansa! Toimintamme perustuu siihen, että jokaiselle löytyy omaan tasoon sopiva variaatio ohjatuilla treeneillä.

Salin vapaan käytön sekä ohjattujen tuntien lisäksi saat vielä paljon enemmän! BU – Jäsenyydellä saat ohjelmoinnin voimaharjoittelun sekä kestävyysharjoittelun pohjalta. Yhdistä molemmat ja saa vahvempi keho, jolla pärjää arjen kuormituksessa!

Tällä jäsenyydellä pääset kehittymään voimassa sekä kestävyydessä.

Paljon enemmän kuin pelkkä kuntosalijäsenyys!

 

BU- jäsenyydellä saat myös treeniohjelman sähköpostiisi kahden viikon välein.

Ohjatuille tunneille ohjelmoidut treenit jaetaan sähköpostitse jäsenille kahden viikon välein, jotta treenin pääsee halutessaan tekemään myös omatoimisesti.

Jokainen pääsee treenaamaan omalla tasollaan, tavoitteet ja painot päätät sinä ja me autamme sinua!

”Treenit oli helppo aloittaa ohjatuilla tunneilla. Pienet ryhmäkoot tosiaankin mahdollistivat sen, että kaiken tasoiset treenaajat mahtuvat samalle tunnille ja kaikille näköjään löytyy just sopiva variaatio”

 ”Kynnys treenaamiseen on ollut aikamoinen. Näin mainoksen jossa luki OIKEASTI MATALALLA kynnyksellä ja tartuin siihen. Heti salille tullessa se pienikin skeptisyys matalaa kynnystä kohtaan karisi. Erityisesti ohjattujen tuntien pienet ryhmäkoot saavat kiitosta!”

Meidän tapa

Loistavat puitteet treenille

Ei turhia aloitusmaksuja

Ei turhia sitoutumisia

Saat treeniohjelman jäsenyyden hinnalla

Pääset aloittamaan OIKEASTI MATALALLA kynnyksellä

Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisesti paras

Aloita liikkuminen

Aloita 7 päivän ilmainen tutustuminen alla olevalla lomakkeella.


id="244428"]

Verkkokauppa

BU Mama kurssi 29.4.-17.6.

Kolmas BU-mama kurssi starttaa huhtikuussa. Ajankohta maanantaisin klo 16:30

169,00 €


Kässäri workshop 17.5. klo 17-19

Kahden tunnin kässäri workshop jossa opetellaan sekä käsilläseisonnan, että kävelyn tekniikoita. Kaksi valmentajaa paikalla. Voit halutessasi keskittyä vain toiseen taito osuuteen tai harjoitella molempia variaatioita.

25,00 €


Kesän puistotreenit 5.6.-7.8. klo 18:30

Kesän puistotreenit edulliseen pakettihintaan. 10 yhteistä ulkotreeniä vaihtuvin teemoin. Poissaolot voi käydä korvaamassa muilla viikkotunneillamme elokuun loppuun mennessä.

99,00 €


Kertakäynti

Oikeuttaa yhden kerran omatoimiselle treenille tai ohjatulle tunnille. Jos päädyt hankkimaan jäsenyyden kertakäynnin jälkeen sinulle hyvitetään kertakäynnin summa ensimmäisessä laskussa. KOODI VOIMASSA YHDEN VUOROKAUDEN.

14,00 €


BU-jäsenyys. Lahjoita kuukausi HOPE ry:lle

Ole mukana tekemässä hyvää ja liity BU-jäseneksi huhti- toukokuussa. Jokaista myytyä kuukautta kohden lahjoitetaan yksi treenikuukausi HOPE järjestön piirissä oleville nuorille. BU-jäsenyys oikeuttaa salin vapaan käytön ma-su klo 05-00 välillä sekä osallistumisen kaikille viikkotunneillemme sekä treenien ohjelmoinnin omassa sovelluksessamme. Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassa olevia. Irtisanomisaika yksi kuukausi, päättyen aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun.

75,00 €


Omatoimijäsenyys lahjoita kuukausi HOPE ry:lle

Ole mukana tekemässä hyvää ja liity salimme omatoimijäseneksi huhti- toukokuussa. Jokaista myytyä kuukautta kohden lahjoitetaan yksi treenikuukausi HOPE järjestön piirissä oleville nuorille. Jäsenyys oikeuttaa salin vapaan käytön ma-su klo 05-00 välillä. Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassa olevia. Irtisanomisaika yksi kuukausi, päättyen aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun.

55,00 €


* BU-jäsenyys *

Jäsenyys oikeuttaa omatoimiseen treenaamiseen salilla päivittäin klo 5–23 sekä osallistumisen kaikille ohjatuille ryhmätunneille. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

75,00 €


10 x kortti

Kortilla pääset osallistumaan ohjatuille tunneillemme sekä treenaamaan salilla omatoimisesti salin aukioloaikojen mukaan! Kortti voimassa 6kk.

110,00 €


Aamupäiväjäsenyys eläkeläiset klo 05-14

Eläkeläisille suunnattu Jäsenyys, joka oikeuttaa omatoimiseen treeniin aina iltapäivä klo 14 saakka. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

39,00 €


Aamupäiväjäsenyys omatoimiselle treenille klo 05-15

Tällä jäsenyydellä pääset omatoimiselle treenille klo 05-15 välillä. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

45,00 €


Aloittelijoiden pienryhmävalmennus pe klo 8:15

Pienryhmävalmennukset laskutetaan kuukausittain. Treenit perjantaisin klo 8:15. Ryhmän startti perjantaina 13.10. Mukaan voi tulla koska tahansa, jos vain paikkoja on vapaana.

149,00 €


Aloittelijoiden pienryhmävalmennus ti klo 16:30

Pienryhmävalmennukset laskutetaan kuukausittain. Treenit tiistaisin klo 16:30 Mukaan voi tulla koska tahansa, jos vain paikkoja on vapaana.

149,00 €


BU-vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys pitää sisällään samat oikeudet kuin BU- kuukausijäsenyys.

800,00 €


Kuukauden BU-kortti

Kortti oikeuttaa osallistumisen kaikille ohjatuille tunneille kuukauden ajan. Lisäksi pääset vapaasti omatoimiselle treenille koko kuukauden aikana. Ma- Su klo 05-00.

86,00 €


Kuukauden kortti omatoimiselle treenille

Kortti oikeuttaa pääsyn omatoimiselle treenille yhden kuukauden ajan. Ma- Su klo 05-00.

65,00 €


Omatoimijäsenyys

Jäsenyys oikeuttaa omatoimiseen treenaamiseen salilla päivittäin klo 05–00. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

55,00 €


Personal training paketti 3kk/ tapaamiset 2 x/kk

Kolmen kuukauden Personal training sopimus, jossa yhteensä 6 tapaamista ( 2 tapaamista/kk)

195,00 €


Päiväjäsenyys

Jäsenyys oikeuttaa omatoimiseen treenaamiseen salilla ma-su klo 5–15 (kirjautuminen sisään viimeistään klo 15.) sekä osallistumisen ohjatuille ryhmätunneille ma-su ennen klo 15. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

60,00 €


Viikkokortti

Oikeuttaa viikon yhtäjaksoiseen käyttöoikeuteen. Korttia voi käyttää sekä ohjatuille tunneille, että omatoimiselle treenille.

28,00 €


Viikonloppujäsenyys

JÄSENYYS 39€/kk Jäsenyys on voimassa aina viikonloppuisin perjantaista klo 15:00 - sunnuntaihin klo 23:59 saakka. Kortilla pääset osallistumaan kaikkiin viikonlopun ohjattuihin tunteihin sekä treenaamaan salilla omatoimisesti aukioloaikojen puitteissa. Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, kuukauden irtisanomisajalla.

39,00 €


Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?