FasciaMethod -kurssi BU:lla valmentaja Iina Toivosen johdolla!

Kurssin ajankohta: Torstaisin lokakuussa 5.10.-26.10.2023 klo18.45-19.30.

HALUATKO PAREMMAN LIIKKUVUUDEN, KEHITTYÄ TREENISSÄSI JA OPTIMOIDA PALAUTUMISESI?

FasciaMethod on dynaamista ketjuliikkuvuusharjoittelua eli liikkeessä pysyvää venyttelyä, liikehallinnan harjoittelua, jossa saatetaan käyttää osana myös fasciapallohierontaa.

BU:n FasciaMethod kurssilla opit rauhallisella tahdilla metodin oikeat liiketekniikat ja yhdistämään hengityksen liikkeeseen, joka auttaa huomattavasti lopputuloksen saavuttamisessa.

Kurssia pidetään 4 kertaa, joissa keskitytään mm. lantioon, hartiarenkaaseen, rintarankaan, keskivartaloon, olkapäihin ja lapaluihin.

Teemme harjoitteita pystytasossa, polvitasossa, istumatasossa ja lattiatasossa. Opit käyttämään harjoitteita osana omaa treeniäsi, kehonhuollossasi ja palautumisessasi.

Kurssin ryhmä pidetään pienenä, jotta jokainen asiakas saa henkilökohtaista opastusta.

Bonus: Hintaan kuuluu myös 25% alennus Iina Toivosen personal training -tuntiin tai äitiyliiikuntavalmennukseen, jonka voit halutessasi ostaa lisäpalveluna kurssin aikana osoitteesta: www.iinatoivonen.fi

Iina Toivonen on pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen, joka on erikoistunut valmennukseen, aikuisliikuntaan, terveysliikuntaan, äitiysliikuntaan, tanssijoiden fysiikkaharjoitteluun ja kehonhallintaan. Iina on sertifioitu FasciaMethod -ohjaaja.

Kurssin ajankohta: Torstaisin lokakuussa 5.10.-26.10.2023 klo18.45-19.30.
Paikka: Bu Training Centerin toiminnallinen sali.

Hinta: 89€

FASCIAMETHOD ON SUOMALAISTEN FYSIOTERAPEUTTIEN KEHITTÄMÄ TIETEELLISEEN TUTKIMUKSEEN PERUSTUVA KONSEMPI, JONKA TARKOITUKSENA ON:

Parantaa liikkuvuutta

Kehittää voimansiirtoa

Nesteyttää kehon sidekudoksia

Rentouttaa jänittynyttä kehoa

Rauhoittaa hermostoa ja ”laskea kierroksia”

Optimoida palautumista treeneistä, jolloin myös kehityt paremmin

Heräsikö kiinnostus?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja ilmoittaudu mukaan! Voit ilmoittautua myös ostamalla tuotteen suoraan verkkokaupastamme. Molemmissa vaihtoehdoissa osamaksu mahdollisuus.


Aukioloajat

Kulkukortilla tai PIN-koodilla joka päivä klo 05-00.

Asiakas-
palvelu

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 10-19

Olemme paikalla päivittäin. Jos haluat tulla tutustumaan saliin tai tunteihimme voit laittaa meille etukäteen viestiä whatsapin kautta niin tiedämme odottaa sinua.

 

Tervetuloa treenille!

Osoite: Yliopistonkatu 58

Katutasossa, Tampere taloa ja Marriott hotellia vastapäätä.

 

041 318 6584

info@butc.fi

Hei! Tarvitsetko apua?